Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fräsch fruktsallad

 
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Man kan variera frukten. Annat som är gott att ha i är vindruvor, ananas på burk, russin, kokosflingor, rostade solroskärnor, cashewnötter, pinjenötter, jordubbar med mera. Allt efter säsong och tillgång

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala frukterna, kärna ur och skär i mindre bitar. Blanda i en skål tillsammans med apelsinjuice och kanel.
  2. Ställ in i kylen för att safta till sig ca 30 minuter.
  3. Blanda under tiden till såsen bestående av honung och creme fraiche. Servera i portionsskålar

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.