Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fräsch kycklinggryta

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En rätt jag gjort många gånger! Lika omtyckt varje gång! Jag använder kycklinglårfiléer och tycker det är godast.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingdelarna i smör i stekpanna.Lägg delarna i en gryta.
  2. Bryn de hela champinjonerna tillsamman med lökarna i samma stekpanna.Lägg det i grytan. Salta och peppra.
  3. Vispa ur stekpannan med vattnet och häll i grytan. Puttra på svag värme ca 15 minuter.
  4. Blanda créme fraiche, senap, de pressade vitlöksklyftorna och den smulade buljongtärningen. Häll det i grytan.
  5. Skaka om lite så alla vätskor blandar sig. Puttra ytterligare 10 minuter.
  6. Servera med kokt ris och en grönsakssallad. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • zudette 22 juni 2008

    En god vardagsrätt som säkert kommer att göras igen!

  • mahulda 3 november 2010

    smakar förjävligt

  • Mammamat2 7 mars 2011

    Jättegott. Hela lilla familjen tyckte det!

  • ABOhrstrom 14 juli 2011

    Hej, gjorde denna rätten idag, jättegod!!! Tack för receptet!! En femma från mig!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.