Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fräsch maräng och hallontårta

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Har inte provat än.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 150 grader.
  2. Vispa äggvitorna till hårt skum. Tillsätt sockret och vispa lite till.
  3. Smörj en springform, 24 cm i diameter.
  4. Strö kokos eller flagad mandel på insidan av kanten. Klicka ut marängsmeten i formen.
  5. Grädda tårtbottnen i 60 minuter.Låt marängbottnen svalna.
  6. Lossa springformens kant. Bred på turkisk yoghurt. Garnera med hallon, om de varit frysta låt dem tina något först. Ringla över honung och strö över finrivet limeskal.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.