Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fräsch räkpasta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Light och lättlagad Points 6, 5 max Man kan använda frysta råvaror eller färska.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna (detta kan förberedas)
  2. Förkoka sparrisen i 5 min. Dela den i 3-4 cm stora bitar. Koka pasta Under tiden skär purjon i ca ½ cm bitar. Ta bort kärnorna ur tomaterna och grovhacka dem. Använd en teflonpanna utan fett om du vill ha det light. Lägg i purjo och tomat. När det har blivit varmt, ta i sugersnaps, sparrisen och pressa i vitlöken. Häll på med milda extra. Smaka av med salt och peppar. Häll av pastavattnet. Blanda ihop i en stor skål eller på ett stort fat. Servera med riven parmesan på sidan.
  3. Om räkorna är tinade och skalade, är hela rätten klar när pastan ha kokat klart.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.