Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fräsch vårsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med stjälkselleri, rädisor, keso o gräddfil Fördela enligt egen smak o tycke, men här är grundreceptet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva rädisor och stjälkselleri tunt.
  2. Blanda keso och gräddfil med gräslök, citron, socker, salt och peppar.
  3. Blanda rädisor och selleri i "såsen". Ställ salladen kallt.
  4. Servera till rökt t.ex stekt fisk, rostbiff, skinka eller kassler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.