Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fräsig färspotatis

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Fyllda potatisar med färsröra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg alla ingredienserna till färsröran i en gryta och låt den puttra utan lock under omrörning ca 45 minuter eller tills all vätska kokat in. Smaka av och låt röran kallna.
  2. Skrubba potatisarna rena och pricka dem runt om med en gaffel. Baka dem mjuka i mikron eller vanlig ugn. Skär en skåra i varje potatis och kläm så kanterna går isär. Gröp ur knappt hälften av innehållet. Fyll potisarna ända upp med färsröran. Mosa urgröpet från potatisen och rör det smidigt med crème fraiche, ost och kryddor. Tillsätt persiljahack och smaka av. Toppa med moset och strö över riven ost. Gratinera potatisarna genomheta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.