Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fräsig gratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Det är min sons favorit.

Ingredienser

Instruktioner

Koka potatisen mjuk, pressa potatisen i en smord ugnsform. Klicka lite smör på potatisen. Bryn färsen med hackad lök. Rör i dessertost och crème fraiche. Låt puttra ihop. Späd med buljong till en lös lrämig röra. Smaka av med salt och peppar. Bred färsen över potatisen. Lägg på skivade tomater eller paprika och ost strö över basilika. gratinera 12-15 min i Ugn" 250, eller tills osten smält.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.