Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fräst biff med sesamfrön och champinjoner

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Alltid kul med mat med asiatiska smaker!

Ingredienser

Instruktioner

Skär steken i tunna skivor. Blanda sojasåsen, socker, sesamoljan och alkoholen i en skål. Vänd ner köttet i blandningen, låt stå minst en kvart. Rosta sesamfröna i en torr wokpanna. Hetta upp oljan iwokpannan och stek slantade morötter, bambuskott och vitlök fint skivat 1 minut. Ta ur pannan och woka köttet tills det får en fin brun färg, ca 5 minuter. Lägg tillbaka grönsakerna i woken tillsätt svampen och fräs yttligare ett par minuter. Strö över de rostade sesamfröna och servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.