Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fragolone Florian

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En mycket spännande jordgubbsdessert med italienskt ursprung.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj jordgubbarna, torka dem i hushållspapper. Snoppa jordgubbarna, alla utom sex som ska vara garnering. Dela de jordgubbar som inte ska vara garnering i fyra delar. Lägg jordgubbarna i en skål, strö på florsocker och tillsätt balsamvinäger. Rör om väl och täck över. I minst 30 minuter eller upp till fyra timmar. Blanda mascarponeosten med vatten och vanillinsocker. Fördela jordgubbarna i portionsskålar, toppa med mascarponekrämen. Garnera varje portion med en kvist citronmeliss och en jordgubbe.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.