- Serverar: 20-25 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
Hade glögg kvar sedan förra året och funderade på vad jag kunde använda den till - Bröd.... Skall tilläggas att det blev bland det bästa jag gjort!!!
Instruktioner
- Värm glöggen till 37 grader och rör ut jästen i den.
Tillsätt olja, ägg, salt och socker. Tillsätt vetemjölet, lite i taget. och de hackade basilikabladen
- Arbeta degen en stund och låt jäsa i 30 minuter
Baka ut till runda bullar, gärna i olika storlekar och lägg på plåt.
- Sätt ugnen på 225 grader. Låt bullarna jäsa cirka 30 minuter.
- Pensla med vatten innan de åker in i ugnen.
Grädda dem cirka 8-12 minuter, klara när de är ljusbruna.
Låt frallorna svalna utan bakduk så blir de frasigare.
Publicerat den
1 november 2010
Liknande recept
Skriv kommentar