Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk biffpanna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En mustig köttgryta efter fransk förebild.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet och fläsket i strimlor. Skala och skär löken i klyftor. Skala och skiva morötterna. Fräs lök och morötter i smör i en stekpanna. Ta upp det och bryn kött och fläsk i pannan. Krydda med salt, peppar och timjan.
  2. Vispa ihop crème fraiche, kalvfond, soja och vatten i en traktörpanna. Lägg i kött, fläsk, lök och morötter. Låt allt koka 10-15 min. Servera med lätt kokta grönsaker och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.