Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk bondsallad med fiskpinnar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Fiskpinnar på ett annat men gott sätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda salladen med tomatklyftorna, salta och peppra. Dela fiskpinnarna och stek i lite olivolja ca 2 minuter på varje sida. Stek baconet gyllenbrunt i litet vanlig olja. Rosta brödet och skär till krutonger. Lägg fiskpinnarna på salladen och baconskivorna, pressa över lite citronsaft och rippla försiktigt över olivoljan. Strö till sist över brödkrutongerna.
  2. Jag brukar använda mig av ica´s skärgårdssallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.