Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk dijondressing

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Färskpressad citronsaft och buljong gör denna dressing otroligt smakrik. Servera dressingen till en spröd och fräsch grönsallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop citronsaft, vinäger och senap i en skål.
  2. Vispa ner buljongen lite i taget. Tillsätt youghurt, den hela, krossade vitlöksklyftan, salt och peppar. Vispa ihop dressingen väl.
  3. Täck över skålen med plastfolie och förvara den i kylskåp upp till fyra dagar. Ta bort vitlöksklyftan innan serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.