Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk fisksoppa med aioli

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God fisksoppa med krossade tomater som grund.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fiskfilén i mindre bitar, skala räkorna. Dela löken och skär fänkålen i tunna skivor. Fräs saffran i ojan, tillsätt de krossade tomaterna och grönsakerna (utom sockerärtorna) och fräs några minuter.
  2. Häll på fiskbuljongen och koka upp. Lägg fisken och låt soppan sjuda några minuter tills fiskköttet inte längre är genomskinligt, det ska vara riktigt vitt. Lägg då i sockerärtorna.
  3. Häll sist i räkorna, efter det får inte soppan koka mer. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera med en klick aioli

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.