Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk gräslöksfisk

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel och mycket god!!!

Ingredienser

Instruktioner

Skär fisken i bitar.Tärna tomaterna. Vispa ihop creme fraiche, mjölk, buljong, gräslök o senap i en traktörpanna. Lägg i fisken. Koka på svag värme 4 - 5 minuter. Lägg i tomaterna och värm. Servera med pressad potatis eller ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Wombat04 2 september 2009

    En jättegod fiskrätt, precis som jag trodde när jag sparade den. Dock tyckte jag något fattades för just min smak, och eftersom jag är tokig i purjolök tänker jag pröva att tillsätta hackad sådan nästa gång. För det här ska göras flera gånger! Tack för ett bra recept! Jag är kräsen när det gäller fisk!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.