Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk gräslöksfisk

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabb och lättlagad rätt

Ingredienser

Instruktioner

Hacka gräslöken. Skär fisken i bitar och dela tomaterna kärna ur dem och skär i bitar. Vispa ihop crème fraiche, mjölk, gräslök och senap i en panna. Låt det koka ihop och lägg i fisken. Låt allt sjuda på svag värme 5 minuter (fryst fisk 10 min). Lägg i tomaterna och låt dem bli varma. Servera med pressad potatis

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Moliis 19 maj 2013

    Detta recept använder jag både till fest och vardag och alla som har fått den serverad älskar den.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.