Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk köttgryta

(7 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fransk köttgryta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär lök, bacon och paprika i bitar och fräs tillsammans med champinjonerna i en gryta. Lägg upp på fat och bryn köttet i samma gryta. Häll på vatten och fond, låt koka under lock.
  2. Mot slutet av kokningen tillsätt baconfräset, grädde och timjan. Smaksätt med salt, peppar och eventuellt mer fond. Servera med ris och grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • concordia 9 mars 2008

    Underbart god tillagas den dagen innan så är den super--god men grädden slås i den dagen man skall äta den

  • MissDiamond 24 april 2010

    Hade noll fantasi och letade därför recept här och hittade detta. Mums! säger jag bara. Med lite vitlök i också så är det perfekt (om man gillar det, annars funkar det super utan också)!

  • Tallis 13 oktober 2010

    Hej Har gjort denna enkla och super goda gryta,kommer att göra den igen

  • sune43 11 september 2011

    Instämmer tillfullo med ovanstående. En klar 5-poängare. Enkel att laga till med få ingredienser. Smakar gudomligt med vitlök till naturligtvis. En fransk köttgryta utan vitlök kan jag inte tänka mej..

  • lilja71 15 november 2011

    Jättegod gryta! Är dock ej så förtjust i timjan. Kommer skippa den nästa gång.

  • Monchichine 23 november 2011

    hur lânge ska man koka grytan?

  • Sandraa84 16 mars 2014

    Verkar jättegod måste provas, men undrar hur länge köttet skall kokas??

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.