- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
Äpplen, katrinplommon och valnötter samsas med mört kött och rödvin.
Instruktioner
- Skala och hacka löken. Bryn köttet och fräs löken i smör i en stekpanna. Lägg över efterhand i en gryta. Tillsätt salt, peppar, rödvin och soja. Låt grytan koka ca 1 1/2 tim.
- Vispa ut mjölet i grädden och rör ner i grytan. Kärna ur äpplena och skär dem i bitar. Dela katrinplommon och nötter i halvor. Lägg ner äpplen, katrinplommon och valnötter i grytan.
- Koka i ytterligare 5 min. Strö över persiljan och servera med kokt potatis.
Publicerat den
8 april 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
19 år o lägger redan upp recept, wow jag är imponerad! :O jag ska prova det här receptet idag :)
vilken sorts äpplen ska manta ?