Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk köttgryta med valnötter

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Äpplen, katrinplommon och valnötter samsas med mört kött och rödvin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Bryn köttet och fräs löken i smör i en stekpanna. Lägg över efterhand i en gryta. Tillsätt salt, peppar, rödvin och soja. Låt grytan koka ca 1 1/2 tim.
  2. Vispa ut mjölet i grädden och rör ner i grytan. Kärna ur äpplena och skär dem i bitar. Dela katrinplommon och nötter i halvor. Lägg ner äpplen, katrinplommon och valnötter i grytan.
  3. Koka i ytterligare 5 min. Strö över persiljan och servera med kokt potatis.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • StudentEllen 11 mars 2010

    19 år o lägger redan upp recept, wow jag är imponerad! :O jag ska prova det här receptet idag :)

  • zohre 29 maj 2011

    vilken sorts äpplen ska manta ?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.