Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk kycklinggryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god gryta med kycklingfilé, bacon, champinjoner, rött vin

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala lök och vitlök. Dela lök och champinjoner, om de är stora. Tärna baconet.
  2. Bryn kycklingfiléerna runt om i lite fett.
  3. Fräs bacon, lök, vitlök och champinjoner i en låg vid gryta. Blanda ner tomatpurè och timjan.
  4. Späd med buljong och vin. Lägg i kycklingbitarna och sjud grytan i ca 10 minuter eller tills kycklingen är genomstekt. Red eventuellt av med majsena utrört i lite vatten.
  5. Bjud ris, pasta eller potatis och en god sallad till.
  6. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.