Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk kycklinggryta

 
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Trots dom stora mängderna vitlök, behöver du inte vara orolig att lukta vitlök dagen efter!

Ingredienser

Instruktioner

- Stycka kycklingen, krydda delarna och bryn dem i smör i en djup stekpanna. - När delarna är stekta, ta upp dem och lägg dom åt sidan. - Skala, pressa och fräs vitlöken. Tillsätt ev. mer smör Vitlöken får inte brännas. - Lägg tillbaka kycklingen i pannan när vitlöken fått lite färg. - Tillsätt timjan och rör om i pannan. - Slå på rödvinsvinägern, lägg i lagerbladen och låt grytan småputtra under lock ca 40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.