Fransk kycklinggryta med svart vinbär
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Det här var gott - speciellt såsen !! Vi stekte kycklingen, la över i en gryta, gjorde dubbel sats av såsen och serverade den på sidan om (nästan allt gick åt). Vi lyfte ur kycklingen som i receptet, reducerade kycklingbuljongen, blandade i de andra såsingredienserna och reducerade mer för att få en starkare/mustigare smak. Våra gäster och vår 3-åring älskade den! Hasselbackspotatis med flingsalt och ströbröd passar bra till.
Supergott och enkelt att göra! Jag gjorde enligt receptet men bytte ut saften mot svartvinbärsgele. Det här ska jag absolut göra igen!
Det var väldigt gott och enkelt att laga, dubblade mängden sås och det blev lagom. Vi serverade ris till och det smakade bra men nästa gång ska vi ta potatis till istället.
Mycket, mycket gott. Jag dubblade såsen och det var tur det för den var ju helt underbar. Tack för receptet.
Mmm, verkligen mustigt o gott!! Lätt o laga, nästa bjudrätt lätt! :)