Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk löktårta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Vickningstips eller varför inte en smarrig förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop pajdegen och tryck ut den i formen. Halvgrädda ca 10 min i ugnen, 225 grader. Bryn löken. Skär ansjovisfiléerna i bitar. Bred lök och ansjovisfilé på pajen. Rör ihop äggstanningen. Häll den över. Strö den rivna osten över.
  2. Grädda i ugnen ytterligare ca 10 min eller tills det fått fin färg. Garnera med klippt persilja.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Pannasu 20 maj 2008

    Verkligen en jättegod paj! Den blev en succé på buffébordet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.