Instruktioner
Sätt ugn på 175grader.
Koka upp 1 liter vatten.
Lägg ner mandeln i det kokande vattnet.
Låt koka i ca 1 minut.
Häll mandeln i ett durkslag och skölj med kallt vatten.
Sedan är det lätt att trycka ut dem ur skalet med ett litet tryck.
Låt mandeln torka.
Mal eller kör mandeln i matberedaren ( med kniven insatt) tills den är riktigt finfördelad.
Vispa smör och socker vitt och pösigt.
Tillsätt ett ägg i taget och rör sedan ner mjölken och bittermandelsoljan.
Blanda den malda eller finfördelade mandeln med vetemjöl och bakpulver i en separat bunke.
Rör sedan ner dem torra ingredienserna i äggsmeten.
Smöra en form,som du lägger bakplåtspapper i,så glider inte papperet runt.
Smöra igen ovanpå bakplåts-papperet.
Grädda i 20 minuter.
Låt svalna.
Blanda samman sylt och florsocker till en smet.
Bred glasyren över den avsvalnade mazarinkakan.
Skär i rutor och servera.