Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk örtfisk

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här kokar den frysta fisken direkt i en örtig sås. Klart på 15 minuter.

Ingredienser

Instruktioner

Krydda fisken med salt. Låt crème fraiche och buljong koka upp i en vid kastrull. Lägg ner den frysta fisken och koka på svag värme under lock ca 15 min tills fisken är klar. Strö över timjan vid servering. Servera med potatis, kokta grönsaker och bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • rudelusan 18 november 2010

    Jag brukar göra en ännu enklare variant och bara steka lax med lite smör och citronsaft, sedan tar jag en bruk franska örter och häller över. Serverar med ris och grönsallad. Jag är svag för lax nämligen....

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.