Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk potatis- och kasslergratäng

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god variant på potatisgratäng.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala skiva potatisen lägg en smord ugnsfast form. Finhacka vitlöken, persiljan. Blanda vitlöken och persiljan med grädden, häll det över potatisen i formen.
  3. Grädda i ca 30 minuter, tills potatisen nästan är mjuk.Varva skivade tomater och kassler ovanpå potatisen. Strö över osten, gratinera tills potatisen är mjuk och köttet varmt och sen ytterligare 15 min. Servera med en sallad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • begeanka 13 februari 2010

    Mycket god, hade i några klyftor vitlök till då vi älskar vitlök + 1 rödlök. Denna rätt kommer vi laga fler ggr. Vi bjöd en hel konfirmandgrupp på den och de älskade den!!!! Högsta betyg!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.