Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk potatissallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Kul att variera sig med olika former av potatis till grillat. Denna potatissallad ska göras kvällen före.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär potatisen i ½ cm tjocka skivor. Skala och skiva löken tunt. Varva potatis, lök, kapris, salt och peppar i en skål.
  2. Blanda senap och vinäger i en skål. Vispa ner oljan droppvis, börja med raps- eller majsolja. Smaka av med salt och peppar. Häll dressingen över salladen och blanda väl.
  3. Täck med plastfolie och låt stå i kylen till nästa dag.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • thorning 4 juli 2014

    Tack för ett härligt recept! En av de bästa potatissallader jag smakat... en solklar femma :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.