Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk potatissallad med kronärtskockor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Aiolidressingen kan du använda till allt. Dippa grönsaker i, ringla över grillad fisk eller nykokta primörer.

Ingredienser

Instruktioner

Tvätta och koka potatisen knappt mjuk. Låt skockorna rinna av och dela dem. Skiva löken och skär tomaterna i bitar. Rör ihop äggula och senap. Vispa i smör-&rapsolja först droppvis och sedan i en fin stråle. Smaksätt med pressad vitlök, citronsaft, salt och peppar. Låt potatisen svalna och dela den i bitar. Blanda potatis, kronärtskockor, lök, tomater och örter. Ringla över dressingen. Tips! Strö gärna över kapris vid servering

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.