Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk råbiff

 
  • Serverar: 1-4 portioner
Skriv ut

Man kan steka dem eller äta de lite råa. De är lika goda vilket som.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda lök, köttet och kryddor i en matberedare, finfördela med stötvisa tag. Lägg sedan i ägggulorna, olja och persiljan. Blanda hastigt. Stek en klick färs, smaka av och krydda mer om det behövs. Forma sedan biffarna och halstra dem lätt.
  2. Servera med ex. hemmalagade pommes

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.