Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk rödkålsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

En fransk favorit

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp buljongen Skär kålen i små tärningar och droppa över vinäger så att den håller färgen. Skär även potatisarna i tärningar och lägg ner alltsammans i buljongen
  2. Koka sakta ca 1-2 timmar Rör om lite försiktigt så att potatisen mosar sig och reder soppan lite lätt. Krydda med salt och peppar och ev rödvin Servera med en liten klick mjukt smör i varje tallrik

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.