Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Franska crêpes med fruktsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

På ett riktigt crêperie väljer man mellan två pannkakor; galette eller crêpes. Galette är grövre, bakas på bovetemjöl och serveras som huvudrätt med matiga fyllningar. Crêpes görs av vetemjöl och äts som dessert med söt fyllning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna frukter.
  2. Lägg ut pannkakor och toppa med hackad choklad, mandelspån och hasselnötter på halva pannkakan. Vik ihop och lägg i varm panna, 1–2 minuter. Lägg upp på tallrik, servera med fruktsallad.
  3. Tips! Torkade frukter och nötter är gott att toppa med.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.