Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Franska grillspett

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Entrecôte varvat med rökt sidfläsk blir både saftigt och smakrikt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i bitar, ca 3x3 cm. Blanda hälften av oljan med salt och peppar i en bunke. Lägg i köttet och rör om. Skär fläsket i 8 skivor och 3 cm breda bitar.
  2. Trä upp kött och fläsk på 8 spett. Blanda resten av oljan med timjan och vitlök. Grilla spetten över glöd 3-4 minuter per sida. Pensla på vitlöksoljan.
  3. Servera med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.