Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Franska köttgrytan

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Osötad senap sätter piff på grytan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i tunna strimlor. Skala och riv löken.
  2. Bryn köttet i smör-&rapsolja i en stekpanna.
  3. Vispa ihop grädde, lök, mjöl, smulad buljongtärning, soja och senap i en gryta. Låt det koka upp under vispning.
  4. Lägg över köttet i grytan. Låt det koka i såsen ca 5 min.
  5. Servera med kokt ris och grönsaker.
  6. Kryddtips! Strö över hackad gräslök

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Annafbg 16 mars 2009

    Perfekt vardagsmat - snabb, lättlagad och god rätt! Mvh Anna

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.