Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Franskt valnötsbröd

 
Skriv ut

Nötter av olika slag är jättegoda att ha i bröd, tycker jag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör en jäsdeg och låt jäsa i bunke 25 minuter.
  2. Knåda degen och forma till en rund limpa eller 8-10 bullar.
  3. Låt det jäsa 25 minuter till. Pensla med vatten.
  4. Grädda limpan i 225 grader ca 30 minuter.
  5. Grädda bullarna i 240 grader 15-18 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.