Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frappé på ananas och grapefrukt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut

Enkel efterrätt som kan varieras med säsongens frukt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kör ananasen i mixer tills den är slät och passera genom grov sil. Tillsätt grapefruktsaften och rör i socker efter smak, men kom ihåg att sockrets sötma blir mindre när det har varit fryst.
  2. Ställ i frysen i ca 2 ½ timme, rör om var 45:e minut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.