Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frasig kycklingfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar 20 minuter
Skriv ut

Kanske inte jordens nyttigaste, men fasligt gott! Smakar lite som friterat fast är bara stekt.

Ingredienser

Instruktioner

Skär filén i fingertjocka remsor. Blanda soja, vatten och maizena. Lägg i kycklingremsorna och låt stå kallt 2-3 timmar. Rör om ibland. Stek i olja och smör precis inför servering. Servera med ris eller klyftpotatis och en sötsur sås.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gerlin 16 februari 2009

    Kom ihåg att äta sötsur sås till det här, riktigt gott. Kan rekommenderas.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.