Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frasig parmesanpotatis

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Istället för hasselbackare eller klyftpotatis kanske denna variant av potatis kan vara något. Gjorde denna potatis för första gången igår och blev helt såld.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär potatisen i kuber. Koka dem mjuka i saltat vatten och häll av i ett durkslag. Hit kan förberedas.
  2. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg potatisen på en plåt med bakplåtspapper och häll på uppvispat ägg och rör om väl.
  3. Blanda parmesan, panko, salt och peppar och strö detta över potatisen. Tillaga mitt i ugnen ca 20 minuter, tills potatisen är gyllenbrun och frasig.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.