Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frasig torsk med remouladsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

:)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Remouladsåsen: Blanda äggulorna med senapen och salt i en bunke. Vispa och tillsätt oljan droppvis tills såsen fått en jämn konsistens. Blanda ner övriga ingredienserna. Smaka av med salt vitpeppar.
  2. Dela torskblocket i fyra bitar. Vänd fisken i uppvispat ägg och panera i skorpmjölet. Krydda med salt och peppar. Stek fisken i en klick smör på medelvärme i en stekpanna, 1-2 min på var sida. Servera fisken nystekt med remouladsåsen och potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • micksinggood 9 december 2011

    Grymt god remoulad. Lika smarrigt som spätta.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.