Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frasiga fiskkakor med chilifräst broccoli

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tina fisken och koka potatisen på morgonen så går den här middagen på ett nafs!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Blanda kokta, mosade potatisar med finstrimlad salladslök, 1 tsk salt och 1 krm peppar.
  2. Skär, tinad och avrunnen hokifilé i bitar. Mixa till en färs i matberedare eller med stavmixer. Blanda med potatisen och potatismjöl för hand. Forma till 12 små bollar och vänd i ströbröd.
  3. Skär broccolin i buketter, spara stammen. Skala och skär stammen i skivor. Koka buketter och skivor mjuka, ca 5 minuter.
  4. Kärna ur och finstrimla chilifrukten, skiva vitlöksklyftorna. Fräs chilifrukt och vitlöksskivor i 1 msk olja i en stekpanna ca 2 minuter. Krydda med 1 krm salt. Blanda fräset med broccolin.
  5. Stek fiskkakorna ca 3 minuter per sida i 2 msk olja i en stekpanna. Servera med broccoli, sweet chilisås, japansk soja och en citronklyfta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.