Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frasiga skålar med gubbröra

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Som förrätt eller på buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klipp ca 12x12 cm bitar ur filodegen. Lägg en fuktig handduk över. Pensla degplattorna på båda sidor med smör.Lägg 2 degplattor omlott i varje muffinsform.bStäll dem på plåt och grädda i 200 grader några minuter tills de får fin färg och blir knapriga. Passa noga! Låt svalna och lyft dem ur formarna.
  2. Hacka ansjovisfiléerna och blanda fyllningen. Smaka av med salt och peppar. Lägg fyllningen i skålarna vid servering och garnera med rödlök och krasse.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pihal 24 juni 2012

    Gjorde dessa till midsommar. Goda men vi tyckte att det lite för mycket löksmak. Ger en 3:a i betyg.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.