Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frasigt vitlöksbröd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott att servera till alla rätter, speciellt till soppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Skär jämna skivor i franskan men inte helt igenom brödet.
  3. Blanda smöret med pressad vitlök, hackad persilja, salt och peppar.
  4. Bred smöret mellan brödskivorna.
  5. Svep in brödet i folie och baka i ca 15 minuter, eller tills brödet blivit frasigt och smöret smält.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.