Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fredagsfavoriten

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt & mkt gott!

Ingredienser

Instruktioner

* Tärna köttet och stek i margarinet. Krydda med salt och vitpeppar. Häll på vattnet och låt småkoka några minuter. Ta sen upp köttet och lägg i en smord ugnsfast form. Spara buljongen. * Tärna paprikan och strimla purjon. Varva det över köttet. * Såsen: Fräs margarin och kryddorna i en gryta. Rör ner mjölet och späd med buljongen. Häll i grädden. Låt koka någon minut. * Ta av från värmen. Rör ner osten och rör tills såsen blir slät. * Häll såsen över köttet och grönsakerna. * Gratinera i mitten av ugnen, 200 grader i ca 15 minuter. * Servera med ris eller pasta och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.