Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Gott och enkel, men gudomligt god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör ett snitt i varje kycklingfilé. Lägg en skiva skinka en skiva ost och en kvist persilja i varje snitt. Vik ihop och fäst med en tandpetare. Bryn filéerna tills de fått fin färg på alla sidor. Salta och peppra lätt och ta upp kycklingfiléerna.
  2. Fräs lök och champinjoner i stekskyn. Häll på buljong och grädde. Lägg tillbaka filéerna och låt allt puttra på svag värme 20-25 minuter. Smaka av såsen. Garnera med persilja och servera med ris eller pasta.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lillalva 15 april 2012

    Gjorde detta idag och det var verkligen jättegott! Full pott från hela familjen. Ska ha kalas på lördag och då bjuda 16 pers på middag, och skulle mer än gärna laga detta... vad tror du om att göra det sista i ugnen istället för i pannan? Alltså puttra i ugnen istället för på spisen!? Har du gjort det nån gång och i så fall, hur varm ugn? Tid? Tänker att man kan fylla och försteka fileerna i förväg, och sen in i ugnen nån halvtimme innan det ska ätas. Tips?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.