Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

God, lätt och snabb

Ingredienser

Instruktioner

stek filén i skivor och lägg i en ugnsform. Sek löken och svampen och strö detta över filén. Blanda buljongen i grädden och blanda i bojourburkarna. Häll såsen över filén. Strö sen över riven ost och grädda i 15-20 minuter i 225 grader. Servera med ris, pasta eller potatis och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sonja55 30 oktober 2009

    Smakade jätte gott, kommer säkert att göra det fler gånger. MVH. Sonja

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.