Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fredagsgott med pulla

(8 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så enormt gott och framförallt enkelt och snabbt. Perfekt mat att fixa när man kommer hem efter en arbetsvecka. Älskad av hela familjen.

Ingredienser

Instruktioner

Dela kycklingen i små bitar och lägg i en ugnsform. Vispa ihop grädden, kryddorna och tacosåsen. Häll över kycklingen. Ställ in i ugnen och gratinera i ca 15 min. Servera med taco-chips och en krispig grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (8)

  • pernor 18 mars 2008

    Suveränt. Så enkelt och snabbt och framförallt såååå gott. En klar favorit, får passa mig så att det inte blir för ofta bara.

  • stinta 30 mars 2008

    Hej och tack för ditt recept. Min man missförstod mej när jag sa vad vi skulle ha till middag;-) Det där sista ordet i maträttsnamnet...och du som är från norrland vet väl vad det betyder *lol* Jag vet inte var jag ska avge min röst och lägga till en stjärna men när jag har lärt mej det så ska här röstas. I stället för grillad kyckling använde vi, eftersom vi kände oss lite slöa, färdig tacokyckling som finns i frysdiskarna. det var iaf suveränt gott. Tack. Ha en trevlig söndag Anitha Ps nu ser jag ju var jag ska trycka. Jag försöker

  • GrodanOchLillebror 5 juli 2008

    Jätte gott! Verkligen en festlig middag. Kan rekomendera varmt, kommer garanterat att göra det igen.

  • mmarabou 23 augusti 2008

    Mmmmums vad gott det här var!!!! Och så otroligt lättlagat! Tack för receptet!

  • plommonpaj 8 november 2008

    Riktigt gott men nästa gång använder jag stekta kycklingfileér. Det tror jag blir extra gott!

  • maybellene 9 februari 2009

    Detta kan jag varmt rekommendera. Enkelt och mumsigt! Kommer att lagas flera gånger. / Maybellene

  • viviwallin 18 februari 2009

    Har mamma på besök och lagade detta igår. Fick SÅÅÅÅÅ mycket beröm av såväl mor som maken (sonen på 20 månader åt mest nachochips :)) Dock gjorde jag några småändringar. Istället för vispgrädde tillsatte jag en burk creme fraiche tomat óch paprika (13 % fett). Dessutom tillsatte jag en burk majs och några deciliter stark ost. SUVERÄNT!!!

  • Silvander 10 april 2011

    En toppen bra middag en fredag! Alla gav den 5 stjärnor i familjen! Enkel och gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.