Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fredagsgryta

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mumsigt med en god gryta efter den tunga veckan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka salladslöken, fräs i några minuter. Ha i köttet och vitlökspeppar. Ha i Créme bonjour, matlagningsgrädde och lite soja. Smaka av med ketchup och kalvfond. Bräsera i ca 40 minuter så köttet blir mört. Ha eventuellt i mer créme bonjour.
  2. Servera med ris och grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • L-M-Ericsson 30 juni 2008

    Lättlagat och jättegott. Utmärkt mat för många!

  • pillan84 5 september 2008

    Jätte GÅTT!! Det är nåt ja kommer göra fler gånger!

  • Tillberga 18 januari 2009

    kompeterade med en näve torkade höstkantareller

  • death_eater 22 februari 2010

    Hade förväntat mig lite mer av denna gryta med tanke på beskrivningen och de andra omdömena, men helt ok. Uppskattades dock väldigt mycket av min sambo.

  • BeritI 26 oktober 2011

    Tog i lite svamp, gott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.