Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fredagskyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och enkelt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn filéerna i stekpanna och lägg dem sedan i ugnsfast form. Salta och peppra. Skär fläsket i små tärningar och stek dem utan fett i stekpannan. Tag upp dem och diska ur pannan. Finhacka löken. Fräs lök och tomatpuré i stekpannan. Rör ner vin och buljong. Låt puttra 5 min. Tillsätt fläsket och grädden. Låt såsen koka 10 min utan lock så att den blir lite tjockare i konsistensen. Häll såsen över filéerna. Koka i ugn, 225 grader, ytterligare 15 min.
  2. Servera kokt ris till där curry har tillsatts i kokvattnet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.