Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fredagskyckling i all hast

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Färdiggrillad kyckling får koka i en sås med vitt vin, lök, vitlök och lite honung. Snabbare kan det knapppast bli. Skär potatisen i klyftor före kokning så kokar den snabbt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva lök och vitlök. Fräs löken i olja i en stor stekpanna ca 5 min. Smula över buljongtärningen. lägg i kycklingklubborna. Ringla över honungen, späd med vatten och vinet. Strö över hälften av persiljan.
  2. Koka under lock ca 10 min, rör om och vänd kycklingklubborna då och då.
  3. Servera med potatis. Strö över resten av persiljan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.