Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fredagslax med ostrisotto.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Visst är fisk både nyttigt och gott!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs löken till risotton blank i olja i en kastrull. Tillsätt riset och låt det fräsa med en stund. Slå på vinet och buljongen och låt det koka under lock i ca 20 min.
  2. Skär fisken i strimlor, hetta upp fiskbuljongen och sjud fisken ett par min. Ta upp fisken och håll den varm. Red fiskbuljongen med maizena. Vispa ner crème fraiche, smaka av med salt, peppar och curry. Lägg tillbaka fisken. Ta det färdiga riset från värmen och vänd ner ost och crème fraiche. Garnera med små dillvippor och citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.