Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fredagssallad

 
Fredagssallad Fredagssallad
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fredag är ofta tacos i Sverige :) . Även för oss, ibland. Men framför allt är det plock. Detta är en plocksallad. Med en enkel bas, och sedan det man önskar i små skålar så alla får göra sin egen. Basen är lika från gång till gång, tillbehören varierar mycket...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan och spola snabbt av den. Häll av spadet från räkorna och kräftstjärtarna.
  2. Blanda sedan ihop bassalladen medans pastan är ljummen. Även oljan ska med från fetaosten, det blir dressingen till alltihopa. Salta och peppra.
  3. Fixa tillbehören och lägg upp i småskåar för var och en att plocka det de själva vill. Eller använd de tillbehör just du och din familj gillar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.