Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frejds grönsaksstanning

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

God att äta som den är men går också att ha som tillbehör Kan även ätas kall

Ingredienser

Instruktioner

1. Häll de frysta grönsakerna i en hög ugnsfast bunke 2.Vispa ihop ägg o mjölk o kryddor lite snabbt. OBS man får krydda ganska mycket. 3. Häll blandningen över grönsakerna så det täcker. 4.Ta sedan riven ost över och sätt sedan in den i mitten av ugnen. Den är klar när stanningen stelnat ca 1 timme med en 10 cm hög glasform.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.